Hos JME entreprise går vi op i at have trygge rammer, både internt såvel som eksternt. Derfor er vi medlem af- og støtter vi op omkring, en håndfuld organisationer. Som vi mener, også er med til at fremme forståelsen af virksomheden for de som ikke kender os.

Vores nøgle fokus ligger i det faglige byggeri, samarbejdet, uddannelse og sundhed. Vi har i mange år stræbet efter at implementere vores kerneværdier i det daglige arbejde, i tro om at de skaber et stærkere og bedre fundament for virksomheden. På denne måde sikrer vi det bedst mulige samarbejde for vores samarbejdspartnere og kunder.

JME Entreprise er medlem af Dansk Byggeri, til fordel for en fælles nævner, nemlig byggeriet. Dansk byggeri har til opgave at rådgive og hjælpe med at skabe trygge rammer mellem Entreprenøren og kunden.

JME Entreprise er medlem af Dansk Murerlaug, Dansk Murerlaug er en 400 år gammel organisation. Der har til formål at fremme forståelsen for kvaliteten af det murede byggeri. De formidler viden til deres medlemmer og arbejde for den bedst mulige repræsentation i dansk Byggeris besluttende og faglige organisationer. Dansk Murerlaug er en traditionspræget virksomhed, som værner om gamle byggetraditioner og de ældste håndværkertekniker.

JME Entreprise støtter børn med kræft og deres familier i kampen om overlevelse. JME Entreprise har interesse i at forbedre vilkårene for kræftsyge børn og deres familier.

JME Entreprise støtter legeheltene, i deres færd med at søsætte spændende, skæve og inspirerende projekter, der kan genere penge til legeheltenes arbejde og indlagte børn på Danmarks børneafdelinger. I 2019 donerede vi til Climb for Charity – Kilimanjaro.

Cilmb for charity

Vi føler et ansvar over for vores omverden og synes at Legeheltene gør en stor indsats for børn i hverdagen. Det er vi stolte af at kunne bidrage til!